WEDSTRIJD Junkie's Frameries - PS Oostkamp  5 - 3  (4-2)

DATUM 05-12-2003  21:15

DOELPUNTEN 7’ Rosa Lima 1-0, 10’ Aranha 2-0, 15’ Maréchal 2-1, 19’ Soares 3-1, 20’ Aranha 4-1, 20’ Maréchal 4-2, 25’ Aranha 5-2, 27’ Rosa Lima 6-2, 30’ medina 7-2, 37’ Maréchal 7-3.

VERSLAG Charleroi startte met de Braziliaan Erick Goncalves Mendonca in doel in de plaats van de vertrouwde Luca Cragnaz. Maar moest het doen zonder de gekwetste De Oliveira (adductoren) en Salazar (herstellend van tendinitis). Al in het eerste kwart speelde Action 21 vlot naar een 2-0 voorsprong. Lommel liet niet betijen en scoorde tegen. Maar nog voor de rust liep Action verder van Lommel weg (4-2). Aranha, Rosa Lima en Medina dikten na de pauze de stand aan tot 7-2. Maréchal kon kort voor tijd enkel nog tegenscoren. Lommel gaf een kennelijk herboren Action 21 degelijk partij maar kwam – net als Bocholt tegenover Gilly – te kort tegen de niet-Europese overmacht die kennelijk alleen in Wallonië betaalbaar lijkt.